Mijn naam is Bianca van den Ham-Aben.

Omdat mijn interesse in social media groot is en ik het leuk vind om daar mee bezig te zijn, heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken.

Tijdens het bouwen of aanpassen van een WordPress website kan ik op een creatieve manier aan de slag gaan. Met creatieve opdrachten bezig zijn geeft mij energie en motivatie om te voldoen aan de hulpvraag

In januari 2022 heb ik de opleiding Online marketing afgerond en in april 2022 de cursus WordPress.
Het bouwen van WordPress websites is een uitlaatklep van mijn creativiteit. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, kom ik graag bij u langs om een indruk te krijgen van uw visie op het bedrijfsleven in uw branche.

Voor het onderhoud van uw social media zoals Facebook en Instagram bent u ook bij mij aan het juiste adres. Heeft u moeite met het inrichten van uw social media pagina of vindt u het lastig om op te vallen bij de consument?
Ik kom graag langs om uw visie en hulpvraag te bespreken.