Omdat mijn interesse in social media groot is en ik het leuk vind om daar mee bezig te zijn, heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ook het bouwen van websites geeft mij veel plezier omdat het altijd een uitdaging is om de idee├źn van een opdrachtgever zo goed mogelijk vorm te geven.

Tijdens het bouwen of aanpassen van een WordPress website kan ik op een creatieve manier aan de slag gaan. Met creatieve opdrachten bezig zijn geeft mij energie en motivatie om te voldoen aan de hulpvraag

In januari 2022 heb ik de opleiding Online marketing afgerond en in april 2022 de cursus WordPress.
Het bouwen van WordPress websites is een uitlaatklep van mijn creativiteit. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, kom ik graag bij u langs om een indruk te krijgen van uw visie op het bedrijfsleven in uw branche.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Webdesign. Dit kan ik inzetten als aanvulling op mijn kennis. Op die manier kan ik meer opties bieden om te kunnen implementeren op WordPress websites. Ook het ontwerpen van een compleet nieuwe website vanaf de basis en totaal gestyled naar de wensen van de opdrachtgever is dan een toegevoegde service

Voor het onderhoud van uw social media zoals Facebook en Instagram bent u ook bij mij aan het juiste adres. Heeft u moeite met het inrichten van uw social media pagina of vindt u het lastig om op te vallen bij de consument?
Ik kom graag langs om uw visie en hulpvraag te bespreken.

Uw social media is bij mij in goede handen

Het ontwerpen van een nieuw logo of een nieuwe huisstijl wordt gedaan door een gediplomeerd grafisch vormgever. Zij heeft haar scholing gevolgd op onder andere De Rooi Pannen en St Lucas. Op dit moment studeert ze aan Fontys de opleiding Docente beeldende kunsten en vormgeving.

ontwerp, social media, wordpress, website, webshop, socials en sites, over mij