tarieven, socials en sites, social media, website, webdesign

Waar andere designers een prijs per pagina vragen hebben wij besloten om dat anders aan te pakken.
Er staat een vaste prijs voor de bouw van een website en webshop, ongeacht hoeveel tijd we daar in kwijt zijn. Omdat wij ons richten op de kleinere en net opstartende bedrijven willen wij voor hun de zoektocht naar een webdesigner makkelijker maken en duidelijkheid scheppen in de kosten die een website laten maken met zich meebrengt.

De tarieven voor het onderhouden van Uw social media is een vaste prijs per uur. Wilt U weten wat U per maand kwijt bent? Dan kunnen we ook een pakket samenstellen dat aan uw wensen en budget voldoet.
Een voorbeeld daarvan zou kunnen zijn; 3x per week posten, foto’s aanpassen en plaatsen in Uw verhaal tot dagelijkse posten en het beantwoorden van vragen van uw volgers
.
Voor voorbeelden van deze service kunnen wij U verwijzen naar de Facebook pagina van
R.H. Keeperstrainingen

Voor de posts op social media maken wij gebruik van Canva. De bestanden die daarmee gemaakt worden stralen professionaliteit uit en daarmee is een potentiële klant eerder geneigd om met U in zee te gaan.

WordPress website€ 400.00
WordPress webshop€ 650.00
Social media onderhoud€ 45.00 p/u
Design logo€ 250.00
Design huisstijl€ 800.00

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan snel een bericht via het contactformulier

Mocht U hulp nodig hebben die op deze site niet vermeld wordt, stel Uw vraag dan vrijblijvend via het contactformulier of via email. info@socialsensites.nl